***Hotell Renlyckan Ramsele Fd:Färnlöfs Tel:0623-10680


                                                                                                                                               


Samtliga rum har privat

wc/dusch & tv

Tillgång till gratis wifi i rummen.

Hotellet *** och bemannat dygnet runt, rökfritt hotell & tvättservice.

Frukost ingår, restaurang på området.

Hos oss är du inte ensamen vi har personal 24 timar om dyngnet.


Verkar som vi får

fullt tryck på

hotellet sommaren 2018

och i minst 3 år

Info om försäljning

av

Hotell Renlyckan

 Hotell Renlyckan AB i Ramsele är till salu

Hotell


Hotell Renlyckan i Ramsele som har

restaurang, pub, hotell rum samt fastigheter

2017 blev det andra hotellet klart och i drift (+14rum).

Här hittar du den personliga atmosfären

som det stora hotellet saknar.


Hotellet är trivsamt, lagom stort och mycket lämpligt för familj eller ett par som vill driva en trevlig rörelse tillsammans eller en kock som söker nya äventyr.

Nuvarande ägare (2st) har drivit det i 6 år med mycket stor framgång ca: 25 % vinstökning varje år (11%, 20% ,40%,40%). Hotellet drivs i dag som hotell med frukost, de nya ägarna kan med god framgång fortsätta på samma spår om man vill. Hotellet har ett stort restaurangkök och bar, samt ett antal event på byn med stor publiktillströmning som man kan deltaga i om man så önskar.


2017


Under 2017 har den ny kraftledning monteras upp till den nya vindkraftparken. Arbetet med dammarna har ökat och en hel del med föld att byggjobbarna bor på hotellet. Markundersökningarna för de nya vindkraftverken är i gång och vi räknar med att gjutningen kommer i gång under sommaren 2018. Vi beräknar med 2500-3000 gestnätter 2018 och en vinst på verksamheten kring 1,300,000kr och en omsättning 3,000,000kr då vi är det enda hotellet på plats, hotellet går mot en mycket ljus framtid med konstant hög omsättning.

 

Ett mycket lönsamt hotell som är till salu missa inte årets klipp

Sveriges nya klondike.


Kunder


Vatten-, skog- och vindindustrin, mestadels företagskunder som faktureras.

Man jobbar på morgonen och på kvällen kl:5,30–9,00 samt kl:18,00-21,00. Mellan jul och nyår är det lågsäsong då det går att ha stängt om man så vill.

Ca 2500 gästnätter per år och det ökar.

Finns inga konkurerande hotell så man behöver inte koppla sig till någon säljkanal eftersom bokningarna sköts enkelt via telefon, hemsida och e-post.


   Framtid


      Finns 3 stora vindkraftparker runt hotellet som behöver service och hotellet är det besta alternativet så allt service folk bor på hotellet.

Det finns 4 vattendammar där det just har påbörjats renovering.

Hotellet förser idag en del av de arbetarna med boende.

Renoveringen kommer att pågå några år till.

Hotellet har börjat att bli populärt att hyra för konferenshelger,

då gesten hyr allt o lagar matten m,m med uppbackning av hotellpersonalen.

Vi får ständigt förfrågan från invandrarverket men säger hela tiden nej.

Visa dagar är hotellet 1, hotell, 2 fullbokade och externa rum som hyrs in fulla och man måste tacka nej till boendeförfrågan.

Det går lätt och till en billig peng att öka hotellrum (ca 5 000kr per bädd). Nuvarande ägare tycker att dagens nivå är lämplig.

Rumspriserna är inte höjda på 3 år så det finns utrymme för höjning.

Man har tackat nej till ensamkommande flyktingbarn eftersom hotellet är fullbokat. Vindindustrins 130 rallarbäddar har plockats bort nu, så nu finns bara hotellet att tillgå. Det ger hotellet möjlighet att utöka sin verksamhet.  De kommande vindsnurrorna ger hotellet möjlighet att delta med anbudsgivning när det blir aktuellt.


2018

En ny elledning är dragen till planerade vindkraftparken mellan Ramsele och Näsåker som skall påbörjas bygg till sommaren 2018. Bygg tid 5 år

Komplettering av nya vindssnurror sommaren 2018. Bygg tid 4 år


Hotellet 1


12 rum med 19 bäddar (7 dubbel och 5 enkel)

alla rum med wc/dusch, tv och

gratis internet.

Alla rum är rökfria.

Restaurang/Pub om man vill.

Gratis bilparkering.


Hotell Storgatan 54 Hotell 2


17 rum 34-37bäddar

1 allrum/kök, 4 wc/dusch 6 hobbyrum, Bastu, Tvätstuga m,m.

Internet, brandlarm(sos) finns i fastigheten

Fastigheten har alla papper ording för kortidsboende.

SOS alarm är i drift på fastigheten. 

Historik


Hotellet är välkänt i Ramsele med omnejd och har sedan 1900- talets början varit hotellrörelse och festlokal (mer än 100 år nu).


Omsättning


Omsättning 2015-2016 är ca: 2 000 000kr, kostnader ink allt, även löner

ca:1 000 000kr. Det har investerat en hel del.

Vinst 2015-2016 är mellan 700,000kr-1,000,00kr. Alla summor ex moms och innan olika avdrag görs och utdelning börjar. Siffrorna ökar hela tiden. Omsättningen för 2016-2017 beräknas.

Med dagens utformning av hotellet och målsättning beräknas ökningen till

ca2 300 000kr. Dessa siffror avser boende, fasta inkomst med minimalt arbete. Pub och restaurangen är i dagslängd vilande och inte inräknade i dessa siffror då vi har avsaknad av kock och personal.


Restaurang


Restaurangen är en trevlig ljus lokal för ca 63 personer, där serveras frukost. Fullständiga rättigheter finns i dag. De nya ägarna bör ha alkoholutbildning samt restaurangköksriskanalysutbildning.

Pub och restaurangen uppfyller alla krav och har alla papper i ordning.

Hotellet har brandalarm som nya ägarna bör utbilda sig i.

I dagsläget har vi dygnet runt bemanning på hotellet men med en enkel uppdatering så behöver man inte ha person närvarande på natten om man så önskar.


En dröm för en kock


Till kocken som vill ha det lilla extra. Några hundra meter från Hotell Renlyckan ligger Rafnaslakt som levererar kvalitetskött till de främsta krogarna i landet. I området finns också grönsaksproducenter av toppklass, samt ett aktivtnyjodbrukande med intressant nytänkande kring mat och kvalitet, för den som vill satsa på kvalitetsmat av högre kvalite om så önska. Mer info om dem läs på facebook-Rafnaslakt, Norrbete, Nuttogård, AB 1929, Nipakademin och norrlänsk skogsgris. Ps: det finns möjligheter att köpa en post akier som ger dig möjligheter att knyta till dig ett slakteri till Hotell Renlyckan och ger dig möjligheter att påverka slakteriet och få en djupare inblick i hur dina råvaror ser ut och gör dig som kock möjligheter att nå till nya nivåer med högklasiga råvaror och det är du som kock som får bestämma över ditt kök.


Hotell Renlyckans läge


Hotellet ligger mitt i byn Ramsele, Sollefteås kommun Västernorrland län.


Ramsele


Ramsele har 968 invånare. Skola 1-9 samt, dagis och fritids. Systembolag, Ica, Okq8 bensin, Kafé, Pizzeria, Bank Handelsbanken, Apotek Frisörsalonger. Vårdcentral med läkare, Tanvårdcentral, medborgarkontor, fungerande kyrka med körer och andra aktiviteter Slalombacke, skidspår, motionsspår med lyse samt is- hockeyhall. Därutöver camping med utomhussimbassäng, badhus, sporthall. Med buss kan ta sig med till Sollefteå där finns anslutningar med tåg och buss söder- eller norrut. Nära till vatten då det rinner en älv igenom byn. Jakt på fågel och storvilt finns det möjligheter till i Ramsele. Som omges av skog. Ramsele ger en möjligheter till att bo i en lugn miljö med bekvämligheter på gångavstånd samt att man har möjligheter till ett friluftsliv med hög kvalité i en tyst miljö.Pris:


1:Försälning Hotell Storgatan 11. 

2:Försälning Hotell Storgatan 54. 1: Pris Bud

Hotelletfastigheten Storgatan 11

med inventarier m,m.


2: Pris Bud

Hotellffastigheten Storgatan 54

Inventarier m,m.Finansiering

Vi har möjlighet att delfinansiera köpet om man så önskar


Info


Endast vid bokade besök diskuteras affären.

Siffrorna lämnas ut vid sekretess påskrivande

samt då ges möjlighet att titta på

bokföringen, bokningspärm och framtidsplaner.


Övergångsperiod


Om så önskas kommer nuvarande ägarna att finnas i bakgrunden under en övergångsperiod så nya ägaren hinner sätta sig in i de mesta, om så önskas.

//Andreas VD För Hotell Renlyckan AB

Storgatan 11

880 40 Ramsele

Tel:0623-106 80

E-post:Hotell@hotellrenlyckan.se

WWW.Hotellrenlyckan.se